Riks-KAF årsstämma

söndag 26 mars 2023, kl 14.00

Alla medlemmar i KAF är varmt välkomna att delta i mötet antingen fysiskt i Karolina Widerströms våning, Fleminggatan 30, Stockholm eller via Zoom genom att använda länken https://uu-se.zoom.us/j/62967125930

OBS! För fysiskt deltagande i mötet i Karolina Widerströms våning behöver vi en anmälan. Våningen har en begränsning i hur många som får vistas där samtidigt. Anmäl deltagande senast onsdag 22/3 till Anne-Marie Morhed, anne-marie.morhed@knivsta.se eller tel 072-7410788 så prickar jag av och skickar en portkod tillbaka!

2 svar på ”Riks-KAF årsstämma”

 1. Vill gärna veta hur det är möjligt att bli utestängd i o m att min mailadress:Evy.Warholm@gmail.com tycks vara raderad via Lisbeth Stenberg/Monica Paulsson.Jag har bet.årsavgift för KAF-2023!
  Jag var dessutom tidigare villig att donera en större summa för en tecknad version Att ge upp…..

  Har varit trogen medlem i KAF sedan 1990-talet kanske tidigare.Har under många år med framgång drivit Centralkommitten för Kvinnoorganisationer och genomfört ett pampigt firande CK 70 år tills Monica Paulsson verkade för att denna t o m historiska förening skulle avslutas, vilket skedde bakom min rygg.
  Hur stämmer en sådan handling med KAFs målsättnining.Vill gärna ha såväl en förklaring som en ursäkt.

 2. Hej Ewy!
  Du är naturligtvis fortfarande medlem i KAF och din mejladress finns självklart på KAFs utsändningslista. Lisbeth skickar i dag eller någon av de närmaste dagarna ett svar på din fråga om donationen.

  Lisbeth genom Anna-Karin Kollind

Kommentarer är stängda.