Besöket Uppsala medicinhistoriska museet inställt

Varmt välkomna till medlemsträff tisdagen den 24 oktober kl. 17.00 (obs tiden!).

Tyvärr kom det inte så många förhandsanmälningar till besöket på medicinhistoriska museet den 24 oktober. Styrelsen beslutade därför att ställa in. De som anmält sig har fått ett personligt besked via epost under dagen och de har också bekräftat att de fått det. Om det finns ytterligare någon medlem som tänkt komma men glömt anmäla sig är beskedet: kom inte!

Höstens program:

Negar Naseh skulle ha besökt oss den 19 september men sjukdom gjorde att vi tyvärr var tvungna att senarelägga hennes föredrag. Hon kommer i stället den 28 november. Thérèse Touderts föredrag skjuts fram till den 23 januari. 

28 november: Uppsalaförfattaren och läkaren Negar Naseh talar om sin senaste bok ”En handfull vind”.

Vårens program:

Tisdag 23 januari: Thérèse Toudert, Medicinhistoriska museet talar om ”Konst från Ulleråker” (preliminär titel)

Reservera följande datum

Tisdag 13 februari: Årsmöte UKAF.

Söndag 24 mars. UKAF ansvarar för Riks-KAF:s årsmöte som hålls i Uppsala.

Tisdag16 april. Medlemsmöte

Kampanj

I Riks-KAF förs nu en kampanj för att få fler medlemmar till föreningen. Uppsalaföreningen ligger bra till när det gäller att rekrytera nya medlemmar! Fortsätt med det! Ta därför gärna med en vän som Du tror kan vara intresserad av att bli medlem.

Styrelsen genom

Stina Johansson, ordförande