Erbjudande kammarmusikfestival Stockholm

Hej!

Här kommer med kort varsel ett erbjudande till Stockholmskretsens medlemmar om fribiljetter till Stockholms kammarmusikfestival med Ulrika Knutson som presentatör. Se hälsning från Ulrika Knutson med instruktioner nedan.

 

Många hälsningar

Anna Cavallin, styrelseordförande Stockholmskretsen

 

Kära medlemmar i KAF,

 

Här kommer ett erbjudande om fribiljetter till en fin kammarmusikfestival i Stockholm till helgen.

Som medverkande kåsör under festivalen har jag fått tillgång till  fler biljetter, med kort varsel. Restriktionerna var strängare när festivalen planerades, och glädjande nog kan man nu välkomna fler besökare.

 

Här möts internationella musiker av finaste märke som framför t ex Schuberts stråkkvartett Döden och flickan, Clara Schumanns pianotrio, Vivaldis Årstider och pianomusik av Elfrida Andrée, Chopin och mycket mera.

 

Medverkar gör bl a Angela Hewitt, en av Englands främsta konsertpianister, Peter Jablonsky, Staffan Scheja och den prisade ryske cellisten Alexey Stadler. Old Ox Kammarorkester under ledning av Terje Tönnesen.

 

6 konserter 20-22 augusti på Musikaliska – Nybrokajen 11.
Som KAF medlem anger du FRI21 som kod så blir det gratis.

 

Information och Biljettbokning https://oldox.se/festivaler/old-ox-stockholm-kammarmusikfestival/

 

Välkomna!

 

Ulrika Knutson