Fogelstauppropet

Lilla Ulfåsa i Fogelsta, godset där den Kvinnliga Medborgarskolan fostrat många av Sveriges främsta politiker, författare och konstnärer, är till salu. Fogelstauppropet är en kampanj som syftar till att bevara Fogelsta för kvinnorörelsens och demokratins räkning. Kvinnliga akademikers förening vill nu lyfta fram detta angelägna upprop, med en förhoppning att det viktiga kulturarvet Fogelsta ska kunna bevaras för framtiden. För mer information och för att bidra till insamlingen, se https://fogelstadsstiftelse.se

2 reaktioner på ”Fogelstauppropet”

 1. Hej! Är det möjligt att komma till er på studiebesök?
  Vi tillhör Inner Wheel. Världens största kvinno förening.

  Vårt klubb finns i Stockholm
  Med vänlig hälsning,
  Monica

 2. Hej Monica,

  Vad trevligt att du hörde av dig till oss på KAF.
  Hur många skulle vara intresserade av att komma på ett ungefär?

  God Jul & Gott Nytt År!
  /Anna, ordförande i Stockholmskretsen

Kommentarer är stängda.