1 reaktion på ”Stockholmskretsens bokcirkel fortsätter även i höst!”

 1. Hej, jag ber att ett mail skickas ut till alla KAF medlemmar om vår bokcirkel. Inte alla går in på hemsidan. Tack!

  Bokcirkeln startar 27 augusti. Ulla Wikander och Monica Modigh, som leder KAF:s bokcirkel, meddelar att det finns lediga platser i läsgruppen. Hör av dej till modigh@libero.it. Cirkeln träffas en gång i månaden i Karolinas våning. Höstens första träff är den är 27 aug och då talar om en kvinnlig Nobelpristagare som var och en valt att läsa i sommar. I höst är temat tyskspråkiga kvinnliga författare.
  12 sept: Ingeborg Bachmann: Simultan, 2018; 10 okt.Elfriede Jelinek: Älskarinnorna
  14 nov: Jenny Erpenbeck: Gå, gick, gått (2017)
  12 dec: Marlen Haushofer: Väggen (2014)
  Välkomna!

Kommentarer är stängda.