Workshop för studerande och yrkesverksamma lördag 16 april i Lund. BIT INTE IHOP!

Medlemmar och ännu inte medlemmar inbjuds till ett heldagsseminarium fyllt av intressant kunskap och nyttiga övningar. Läs mer om anmälan och tider i Evenemangsspalten till höger.https://kvinnligaakademiker.se/wp/handelser/bit-inte-ihop-kaf-inbjuder-till-workshop-i-lund-lordag-16-april/

Bit inte ihop – seminariet, En kurs om hur akademiskt utbildade kvinnor kan bli bättre på att sätta gränser och hantera villkoren på arbetsmarknaden.

Affisch-1-st-A4-Bitinteihop-Skånekretsen ordnade för 3 år sedan ett seminarium om härskartekniker tillsammans med Månteatern i Lund. Det blev välbesökt och givande. Vi går nu vidare med ett nytt seminarium som uppföljare. Sommaren 2014 på Nordiskt Forum för kvinnliga rättigheter i Malmö presenterade Rebecka Bolin och Sara Berg sin bok ”Bit inte ihop”. De kommer till Lund lördagen16 april och håller i ett seminarium under samma titel.

Seminariet pågår kl 10- 16 handlar om det författarna kallar verbalt självförsvar och att tillåta sig bli mer synlig i en organisation. Kursen är workshop-form där man varvar teoretiska presentationer, diskussioner där deltagarna får utrymme att reflektera över sin egen jobbvardag och rollspel.

Målgrupp är i första hand yrkesverksamma kvinnor eller kvinnor som står inför att avsluta sin utbildning och som behöver redskap att hantera arbetslivet.

Rebecka Bolin och Sara Berg har gjort en webbaserad kurs om härskartekniker som man kan ha som förberedelse. I samband med Skånekretsens årsmöte den 14 mars använder vi delar av denna webkurs för diskussioner efter årsmötet. Alla är välkomna!

Affisch 1 st A4 Bitinteihop för nedladdning och utskrift.